Plus500 Ripple

Wat is Plus 500 Ripple?

Plus500 Ripple trading verwijst normaalgesproken naar het kopen en verkopen van Ripple XRP – één van de meest populaire cryptovaluta – over het wereldwijde betalingsnetwerk van Ripple.

Er zijn verschillende cryptovaluta beurzen op de markt die u toelaten om via een digitale portemonnee XRP valuta te kopen in ruil voor internationale valuta’s zoals Amerikaanse dollar, Euro en Britse Pond, evenals voor andere cryptovaluta zoals Bitcoin, Litecoin en Ethereum.

Echter, met het intuïtieve online handelsplatform van Plus500 kunt u CFD’s verhandelen op Ripple XRP prijsbewegingen (in Amerikaanse dollar), zonder daadwerkelijk de digitale munt te bezitten. Ons gebruiksvriendelijk platform biedt een verscheidenheid aan functies en hulpmiddelen aan om Ripple CFD’s te verhandelen met snelle transacties en betrouwbare prestaties.

Hoe begint u te handelen met Ripple?

Hier zijn 5 eenvoudige stappen om handel in Ripple XRP te beginnen met Plus500:

  1. Als u nog geen Plus500 rekening hebt kunt u hier een handelsrekening openen.
  2. Voltooi uw rekeningregistratie en verificatie en maak een storting.
  3. Zoek naar Ripple XRP onder de ‘Cryptovaluta’ categorie op het handelsplatform.
    * U kunt Ripple XRP aan uw favorieten toevoegen door op de ‘favorieten’ ster te klikken op het informatiescherm van het instrument.
  4. Overweeg om een limiet- of stop-order in te stellen om uw potentiële winsten te vergrendelen of om uzelf te beschermen tegen potentiële verliezen.
  5. Koop of verkoop: als u denkt dat de cryptovaluta zal stijgen in waarde, open een ‘koop’ positie. Als u denkt dat het zal dalen, open een ‘verkoop’ positie.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen Bitcoin en Ripple?

Bitcoin en Ripple XRP behoren tot de meest verhandelde cryptovaluta in de markt. Beide cryptovaluta vertrouwen op een gedecentraliseerd peer-to-peer (P2P) databanknetwerk dat wordt gebruikt om financiële transacties in een open-bronomgeving uit te voeren. Beide cryptovaluta zijn ook vaak gevoelig voor aanzienlijke prijsvolatiliteit.

Er zijn echter een aantal verschillen tussen Bitcoin en Ripple:

  • Prijs – op dit moment wordt een enkele Bitcoin gekocht en verkocht voor een veel hogere prijs dan een enkele Ripple XRP munt.
  • Capitalisatie – Het percentage van Bitcoin in de cryptomarkt is momenteel groter dan dat van Ripple XRP.
  • Snelheid – Ripple XRP transacties worden doorgaans sneller uitgevoerd dan Bitcoin transacties. Houd er rekening mee dat de transactiesnelheid geen factor is bij de crypto CFD handel met Plus500.

Wat beïnvloedt de waarde van Ripple XRP?

De prijs van Ripple XRP wordt voornamelijk beïnvloed door vraag en aanbod in de markt. Crypto speculanten spelen ook een essentiële rol bij het creëren van schommelingen in de prijs van Ripple XRP. Normaal kopen of verkopen speculanten cryptovaluta (voor een korte periode van tijd) om te profiteren van de prijsveranderingen op korte termijn die vaak worden gedreven door nieuwsberichten en sentimenten van handelaren.

Moet u Ripple XRP bezitten om met Ripple te handelen?

U kunt handelen in Ripple XRP cryptovaluta zonder dat u ze moet bezitten. Ripple XRP CFD’s zijn beschikbaar op Plus500 7 dagen per week en met een hefboomwerking tot 1:2. Dit betekent dat met zo weinig als € 100 u het effect kan krijgen van € 200 kapitaal.

Andere cryptovaluta CFD’s die u kunt verhandelen op ons platform zijn: Bitcoin, Litecoin, Ethereum en meer.

× WhatsApp help (online)